pretyytall

Wat leuk dat je Pretty Tall gevonden hebt!

 

Welkom in het ‘walhalla’ voor lange meiden en vrouwen.

 

Pretty Tall is gespecialiseerd in hippe fashion met extra lengte. Eindelijk is er voor lange dames (> 1.80 m) voldoende aanbod in modieuze kleding.

 

Het is echt een fantastische ervaring, zo'n winkel vol met kleding die past, en wat een keuze! Pretty Tall biedt een totaalplaatje; broeken, bovenkleding, jassen, sportkleding, positiekleding en ook schoenen. One-stop-shopping, je totale outfit in één winkel. En zoals de naam Pretty Tall al zegt, je bent 'mooi lang'!

 

Met recht kan gezegd worden dat Pretty Tall het grootste aanbod in lange damesjeans heeft. In lengte 36”en 38”, zowel in kleine als grote maten (inchmaat 24-36). Met de grote jeanswand zit er altijd een passende jeans voor je bij.

 

Het streven is een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. De collectie is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48, een aantal kledingstukken gaat zelfs kleiner of groter. De damesschoenen zijn verkrijgbaar in maat 42 t/m 46.

 

Sequoia is het eigen fashion label van Pretty Tall (Sequoia is een van de langste bomen van de wereld). Hiermee worden de laatste trends op modegebied gevolgd. De kleding wordt speciaal gemaakt voor de lange vrouw en wordt zodanig aangepast dat er een uitstekende pasvorm is.

 

De Pretty Tall winkel is gevestigd op het gezellige winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A50 en A1 en je kunt gratis parkeren.
Ook ver buiten Apeldoorn weten lange meiden en vrouwen de modezaak feilloos te vinden. Vanuit elke hoek van Nederland en zelfs België en Duitsland komen vrouwen naar Apeldoorn voor hun kleding en schoenen. En als je niet zover wilt reizen, dan bestel je toch gewoon via de webshop? Wil je hierbij advies? Bel dan even naar de winkel, dan helpen de dames van Pretty Tall je graag.

 

Eigenaresse Inez Scheper:”Het is alweer 5 jaar geleden dat ik met Pretty Tall startte. Eerst begonnen met alleen een webshop op zolder, maar niet veel later kwam de fysieke winkel op de Eglantier. We zijn nu gegroeid tot een grote winkel waar ik supertrots op ben.

 

Het is erg fijn om in de winkel alleen maar blije klanten te zien, daar krijg ik veel energie van. Samen met mijn medewerksters Anouk, Daphne, Juliette en Manouk maken we het onze klanten zoveel mogelijk naar hun zin. Goed advies, service, gezelligheid en een beetje humor zijn belangrijke zaken voor ons.”

 

Jouw mening wordt erg op prijs gesteld. Het helpt om het assortiment nog beter op jou af te stemmen. Dus als je opmerkingen of tips hebt, laat het weten! Stuur dan een mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Bekijk hier de bedrijfsfilm:


 <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/sXJPVSwiN5o?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>